Guiden till Jula öppettider i Stockholm och på Bromma Blocks

För alla händiga personer och entusiaster av bygg- och trädgårdsprodukter, är Jula en populär butikskedja. Med flera butiker runt om i landet erbjuder Jula ett brett sortiment av verktyg, maskiner, fritidsutrustning och mycket mer. För de som befinner sig i Stockholm finns flera Jula butiker att besöka.

Jula Stockholm öppettider

För att underlätta planeringen av ditt besök, är det viktigt att känna till Jula Stockholm öppettider. Nedan följer öppettiderna för några av Jula butikerna i Stockholm:

Butik Adress Öppettider
Jula Stockholm Kungens Kurva Kungens Kurva Allé 40, 141 06 Stockholm Måndag – Fredag: 09:00-21:00
Lördag – Söndag: 10:00-18:00
Jula Stockholm Barkarby Granitvägen 14, 177 38 Järfälla Måndag – Fredag: 09:00-21:00
Lördag – Söndag: 10:00-18:00

Observera att öppettiderna kan variera och det är alltid bra att dubbelkolla aktuella öppettider innan ditt besök.

Jula på Bromma Blocks

För de som inte vill ta sig till en specifik Jula butik i Stockholm, kan Bromma Blocks vara ett perfekt alternativ. Bromma Blocks är ett populärt shoppingcenter beläget i Bromma, där Jula är en av de många butikerna.

Jula Bromma Blocks öppettider

Nedan följer öppettiderna för Jula butiken på Bromma Blocks:

Butik Adress Öppettider
Jula Bromma Blocks Ulvsundavägen 185, 168 67 Bromma Måndag – Fredag: 10:00-20:00
Lördag – Söndag: 11:00-18:00

Notera att dessa öppettider kan vara föremål för ändringar, så det är alltid bäst att kontrollera de senaste öppettiderna.

Kontakt

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information kan du kontakta Jula direkt. Telefonnumret till Jula kundservice är 0511-342000.

Sammanfattning

Att känna till Jula öppettider i Stockholm och på Bromma Blocks är viktigt för alla som planerar att besöka en av deras butiker. Var noga med att dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök för att se till att du inte missar något i Julas breda sortiment av produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Jula i Stockholm?

Öppettiderna för Jula i Stockholm kan variera beroende på vilken butik du besöker. För exakta öppettider rekommenderar jag att du besöker Julas officiella webbplats eller kontaktar dem direkt.

Var kan jag hitta Jula i Bromma?

Jula i Bromma finns på Bromma Blocks, på adressen Bromma Blocks Shoppingcenter, Ulvsundavägen 185, 168 67 Bromma.

Vad är öppettiderna för Jula i Bromma Blocks?

Öppettiderna för Jula i Bromma Blocks kan variera. Det bästa sättet att få exakta öppettider är genom att besöka Julas officiella webbplats eller kontakta butiken direkt.

Finns det några andra Jula-butiker i Stockholm?

Ja, förutom Jula i Bromma Blocks finns det även andra Jula-butiker i Stockholm. För att få information om deras exakta adresser och öppettider rekommenderar jag att du besöker Julas officiella webbplats eller kontaktar dem direkt.

Vad är telefonnumret till Jula?

Telefonnumret till Jula kan variera beroende på vilken butik du vill nå. För att få kontaktinformation till en specifik butik rekommenderar jag att du besöker Julas officiella webbplats eller söker på deras kontaktuppgifter online.

När stänger Bromma Blocks?

Bromma Blocks Shoppingcenter har sina egna öppettider som kan variera. För att få exakt information om när Bromma Blocks stänger rekommenderar jag att du besöker deras officiella webbplats eller kontaktar dem direkt.

Har Jula i Bromma några särskilda öppettider?

Jula i Bromma kan ha särskilda öppettider under exempelvis helgdagar eller röda dagar. För att få information om deras särskilda öppettider rekommenderar jag att du besöker Julas officiella webbplats eller kontakta butiken direkt.

Har Jula öppet idag?

Eftersom öppettiderna för Jula kan variera beroende på vilken butik du besöker och vilken dag det är, är det bästa sättet att få uppdaterad information att besöka Julas officiella webbplats eller kontakta dem direkt.

När öppnar Jula?

Öppettiderna för Jula kan variera beroende på vilken butik du vill besöka. För att få exakta öppettider rekommenderar jag att du besöker Julas officiella webbplats eller kontaktar butiken direkt.

Varför är telefonnumret till Jula 0511-342000?

Jag kan inte bekräfta att telefonnumret till Jula är 0511-342000, eftersom telefonnummer kan variera över tiden. För att få det korrekta telefonnumret till Jula rekommenderar jag att du besöker deras officiella webbplats eller söker efter deras kontaktuppgifter online.

Artiklen Guiden till Jula öppettider i Stockholm och på Bromma Blocks har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 24 anmeldelser