Kahoot alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag då och nu – en kahoot – Malmö delar

Alla hjärtans dag då och nu – en kahoot – Malmö delar – en didaktisk resurs

I denna kahoot kan eleverna få en kort bakgrund till denna uppmärksammade och omdiskuterade dag. Länken till kahooten om ”Alla hjärtans dag” hittar du här.

Alla Hjärtans dag! – kostnadsfria läromedel för skolan | Facebook

Kahoot för skolan | Spela Kahoot | Spela och lär med utbudet.se

Här har vi samlat kahoots som är skapade för att användas i klassrummet. Spelen öppnar upp för intressanta och spännande diskussioner.

Här har vi samlat över 300 olika Kahoot gjorda av lärare och avsändare av våra kostnadsfria lektionsmaterial. Kahoots som är skapade av lärare och andra experter för att användas i klassrummet.

Kahoot för skolan – spela och lär – Utbudet

Gratis skolmaterial | Tryckt och digitalt | utbudet.se

Spela kahoot på alla hjärtans dag (lättare) – klicka här. Förgyll fredagen med att spela vår kahoot. Klicka på länken ovan. Finns även i en svårare version.

På utbudet.se kan du som är lärare, SYV eller annan skolpersonal hitta kompletterande material till undervisningen – allt är helt gratis att beställa och ladda ner.

utbudet.se – gratis skolmaterial | Tryckt och digitalt – Utbudet

Valentine’s day quizzes and templates from Kahoot!

9 feb. 2018 — Celebrate Valentine’s Day with Kahoot! Use these quiz templates to create an original greeting card for your loved ones.

Celebrate Valentine’s Day with Kahoot! Use these quiz templates to create an original greeting card for your loved ones.

Valentine’s day quizzes and templates from Kahoot!

Månadens quiz – Alla hjärtans dag – Etunanytt

14 feb. 2017 — Hur mycket kan du om alla hjärtans dag? Testa dina kunskaper i vår quiz:

Hur mycket kan du om alla hjärtans dag? Testa dina kunskaper i vår quiz:

Månadens quiz – Alla hjärtans dag – Etunanytt

Snabbkurs: Skapa en Kahoot – Undervisning och IKT

Kahoot är ett uppskattat spel som även kan fungera för läxförhör. … Alla hjärtans dag är en trevlig tid att visa att man tycker om varandra. Det.

Kahoot är ett uppskattat spel som även kan fungera för läxförhör. Det är kul och man känner sig cool som lärare. Det blir inte bättre än så!

Snabbkurs: Skapa en Kahoot – Undervisning och IKT

… Tekniska Gymnasium (@mtgymnasium) on Instagram: “Alla ❤️ dag – firas med Kahoot som vanligt ⠀ Frågorna är såklart kopplade till alla hjärtans dag.

Mälardalens Tekniska Gymnasium on Instagram: “Alla ❤️ dag

Kahoot! rankas som 3:e coolaste varumärket av Gen Z och Millennials i Europa | IT-Pedagogen.se

31 jan. 2023 — Kahoot! rankas som 3:e coolaste varumärket av Gen Z och Millennials i Europa … Så kan skolor skapa en inkluderande Alla hjärtans dag …

Undersökningen mäter vad européer i åldrarna 13–39 tycker om fler än 800 varumärken gällande olika faktorer – inklusive vilka varumärken de tycker är coola.

Keywords: kahoot alla hjärtans dag