De mångsidiga stövlarna

Letar du efter de där alldeles perfekta stövlarna som passar till det mesta? Toppen – då har vi ett säkert kort för dig. Läs vidare!

Cowboy stövlar dam

Cowboystövlar är ett val som passar de allra flesta tillfällen och som gör sig perfekt i vardagsgarderoben. Kort sagt – det kan aldrig gå fel om du väljer att bära ett par cowboy stövlar dam!
Historiskt sett bars denna typ av stövel av cowboys och då bara av män, men sedan dess har oändligt mycket förändrats. Nu har de härliga och användbara bootsen blivit ett mode som håller sig över alla säsonger. Ett stort plus i kanten är även att de gör sig alldeles utmärkt till de allra flesta stilar. En enkel vardagsklädsel blir genast lite tuffare när du drar på dig ett par cowboystövlar. Lika strålande gör ett par cowboy stövlar dam sig till en romantiskt sommarklänning. Det blir till en härlig kombination där det ljuva och romantiska möter de lite tuffare cowboybootsen.

Lång historia

Utbudet av cowboystövlar är gigantiskt. Du hittar dem i olika material, färger och med olika längd på skaften. De har en karakteristik spetsig tå och en bakåtlutande klack och är bekväma att bära.
Cowboybootsens historia är lång. De föddes i Spanien på 1600-talet och kom till vår modearena via amerikanska boskapsrancher. Numera hittar du dem även på catwalken hos de mest kända modeikoners namn. Här är således en typ av stövlar med en gedigen historia bakom sig, vilket visar på deras stora mångsidighet.

Äger du inte ett par cowboyboots ännu? Då är det hög tid att ändra på det! Satsar du på ett par cowboystövlar lär du garanterat inte ångra dig. Det här är en oerhört användbar och mångsidig stövel som nästan är ett måste i garderoben. De gör sig alldeles utmärkt till så väl jeans som kjol och klänning. Här får du ett par stövlar som lyfter varje out-fit.