Guide för att hitta de perfekta festklänningarna

Festklänningar för festliga tillfällen 

Innebär den kommande säsongen en mängd festligheter, men faktiskt vet du inte riktigt var du ska börja när det gäller att köpa festklänningar? Om du kan känna igen dig i detta scenario, rekommenderar vi att du läser med här.

För ja, våren och sommaren innebär ofta massor av underbara festligheter, och självklart vill man vara festligt klädd. Vi förstår att det kan vara en överväldigande uppgift att hitta en festklänning, eftersom utbudet är stort och samtidigt kan man känna en press att hitta den perfekta klänningen som bara passar helt. Därför ger vi redan här från början en bra tips…

Handla bland dina favoritmärken 

Du känner redan till varumärket och deras storlekar, så varför inte köpa en fin festklänning där? Och hey, då sparar du definitivt mycket tid.

Handla på en plats där du känner dig trygg

Vi rekommenderar alltid att man handlar på en plats där man vet att man kan få den hjälp man önskar. När man blir guidad och inspirerad, hjälper det ofta en bra bit på vägen mot en snygg och önskad look. Molly&My är ett online shoppinguniversum för kvinnor, som varje dag finns redo att hjälpa, inspirera och guida dig. Utbudet av festklänningar är brett, så du kommer definitivt att kunna hitta din nästa festklänning här.

Att hitta en festklänning handlar i hög grad också om formalitet. Handlar det om en galatema eller är det en trädgårdsfest? När du har det klart för dig kan vi snäva in urvalet en bit till. Din kroppsbyggnad bör också tas i beaktande. Därför måste du nu bestämma om du vill ha en lång klänning, kort klänning, vit klänning eller kanske en enkel sommarklänning?

Gillar du långa klänningar? 

Långa klänningar passar oftast för de formella tillfällena, oavsett om det är en fin födelsedagsfest, bröllop eller cocktailkväll. Det finns ett hav av vackra långa maxiklänningar och midiklänningar. Du kan börja titta på märken som Karmamia, Co’couture och Y.A.S.

Är du lång eller har långa ben är maxiklänningar ett perfekt val för dig. Har du kortare ben är midiklänningar ett bra alternativ, så du kan fortfarande vara formell utan att klänningen tynger ner dig.

Gillar du korta klänningar? Korta klänningar är absolut också festliga och mycket vackra. Om du vill ha en otroligt snygg kort festklänning kan du tryggt titta på RAVN RAVN, Neo Noir och Noella. Alla tre varumärken designar de mest fantastiska och detaljerade klänningarna. Perfekt för varje festlig tillställning.

Oavsett tillfälle handlar det om att du känner dig bekväm i kläderna. En god utstrålning är alltid den bästa accessoaren.